Политика за възстановяване на суми

ОБЩИ УСЛОВИЯ Искаме да сте напълно доволни от покупката си в innoviaparis.com. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, ние приемаме връщане и възстановяване на сумата при определени условия.
ВРЪЩАНИЯ Ако желаете да върнете продукт, трябва да се свържете с нас чрез електронна поща на следния адрес: contact@innoviaparis.com в рамките на 30 дни след получаване на поръчката. Ние ще ви предоставим разрешение за връщане и инструкции за връщане на продукта. Върнатите продукти трябва да са в оригиналното си състояние и да не са били използвани, променяни или повреждани.
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТОКИ Ние ще възстановим сумата възможно най-скоро след получаването на върнатите стоки. Възстановяването ще бъде извършено по банковата сметка, използвана за първоначалната транзакция. Разходите за доставка няма да бъдат възстановени.
ИЗКЛЮЧЕНИЯ Не възстановяваме суми за персонализирани продукти или продукти с ограничен срок на годност. Също така не възстановяваме суми за продукти, повредени в резултат на неправилна употреба или лошо боравене.
КОНТАКТ Ако имате въпроси относно нашата политика за възстановяване на суми или ако желаете да върнете продукт, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти на адрес contact@innoviaparis.com.

Запазваме си правото да променяме тази политика за възстановяване на суми по всяко време без предизвестие или компенсация. Промените ще бъдат публикувани на уебсайта и ще бъдат задължителни за потребителите на уебсайта от момента на публикуването им.

Тази политика за възстановяване на суми се урежда от френското законодателство. Всички спорове, свързани с тълкуването или изпълнението на тази политика за възстановяване на суми, се подчиняват на изключителната юрисдикция на френските съдилища. Настоящата политика за възстановяване на средства се урежда от френското право.