Политика за доставка

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА Нашата цел е да доставяме всички поръчки възможно най-бързо. Времето за доставка може да варира в зависимост от дестинацията, избрания начин на доставка и наличността на продуктите на склад. Очакваното време за доставка се посочва при потвърждаване на поръчката. Моля, имайте предвид, че времето за доставка е ориентировъчно и не е гарантирано.

МЕТОДИ НА ДОСТАВКА Предлагаме няколко метода на доставка, за да отговорим на вашите нужди:


Стандартна доставка: пратките се доставят до адреса за доставка, посочен при поръчката. Времето за доставка варира в зависимост от дестинацията и избрания метод на доставка.
Експресна доставка: пратките се доставят до адреса за доставка, предоставен в момента на поръчката, за по-кратко време от стандартната доставка. Възможно е да се прилагат допълнителни такси.

РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА Разходите за доставка се изчисляват в зависимост от избрания метод на доставка, теглото и дестинацията на поръчката. Разходите за доставка се посочват при потвърждаване на поръчката.

ПРОСЛЕДВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА Ще ви изпратим номер за проследяване по електронна поща веднага след като поръчката ви бъде изпратена. Това ще ви позволи да проследите състоянието на поръчката си онлайн. Ако имате проблеми с проследяването на поръчката си, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти.

АДРЕС НА ДОСТАВКА Доставяме до адреса за доставка, посочен при поръчката. Моля, уверете се, че сте предоставили точна и пълна информация за доставката, за да избегнете забавяне или грешки при доставката.

ОПАКОВКА Опаковаме продуктите с най-голямо внимание, за да избегнем всякакви повреди по време на транспортиране. Ако забележите някакви проблеми по време на доставката или ако продуктите са повредени, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти възможно най-скоро.

ВРЪЩАНЕ Ако желаете да върнете продукт, ще намерите повече информация за процедурите и условията за връщане в нашата политика за връщане. Моля, имайте предвид, че вие носите отговорност за разходите за доставка при връщане.

СТРАНИ НА ДОСТАВКА Доставяме в цял свят.

Ако имате някакви въпроси относно нашите правила за доставка, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти.